jueves, 10 de diciembre de 2009

Autocad:

Autodesk AutoCAD es un programa de diseño asistido por ordenador (CAD "Computer Aided Design"; en inglés, Diseño Asistido por Computadora) para dibujo en 2D y 3D. Actualmente es desarrollado y comercializado por la empresa Autodesk.
















Autosketch:

AutoSketch és un programa de dibuix vectorial en 2D d'Autodesk. És menys potent que AutoCAD d'Autodesk i no admet els models 3D.

AutoSketch utilitza SKD com el seu format nadiu, però pot exportar a DWG i DXF. Versió 2.1 per a Windows suporta les macros que s'ha eliminat en versions posteriors.
















QCad:

QCad és una aplicació informàtica de disseny assistit per ordinador (CAD) per disseny 2D. Funciona en els sistemes operatius GNU / Linux, Mac OS X, Unix i Microsoft Windows.
QCadva ser desenvolupat per RibbonSoft. El desenvolupament de QCad va començar l'octubre de 1999, partint de codi de CAM Expert. QCad 2, dissenyat per "fer QCad més productiu, més amigable a l'usuari, més flexible i per incrementar la seva compatibilitat amb altres productes", va començar el seu desenvolupament el maig de 2002. Bona part de la interfície i dels conceptes sobre el seu ús són iguals que els d'AutoCAD, encara que potser més fàcil d'entendre en QCad.


QCad utilitza el format de l'arxiu d'AutoCAD DXF internament i per a guardar i importar arxius. Els arxius es poden exportar en diversos formats, però perceptiblement els que falten són el VRML i SVG.
















Blender:

Originalment, el programa va ser desenvolupat com una aplicació pròpia per l'estudi d'animació holandès NeoGeo, el principal autor, Ton Roosendaal, va fundar l'empresa "Not a Number Technologies" (NaN) el juny de 1998 per desenvolupar i distribuir el programa.

La companyia va fer fallida el 2002 i els creditors van acordar oferir Blender com un producte de codi obert i gratuït sota els termes de la GNU GPL a canvi de 100.000 €. El 18 de juliol de 2003, Roosendaal va crear sense ànim de lucre la Fundació Blender per recollir donacions; el 7 de setembre s'anuncia la recaptació com reeixida (participaren també ex-empleats de NaN) i el codi font es va fer públic el 13 d'octubre.
















CadStd:
La fet el senyor John Apperson.


domingo, 29 de noviembre de 2009







Aquestes son les fotos del meu treball:


-la primera es amb suport:

-i la segona sense










jueves, 19 de noviembre de 2009

Estructures

L'estructura és el conjunt d'elements que caracteritzen un determinat àmbit de la realitat o sistema. Els elements estructurals són permanents i bàsics, no són subjectes a consideracions circumstancials ni conjunturals, sinó que són l'essència i la raó de ser del mateix sistema.

Els elements que configuren una estructura són definits per uns trets bàsics o característics, i es diferencien o s'individualitzen els uns respecte als altres pel que anomenem trets distintius. Hi haurà trets distintius que ens permetran aïllar col·lectius, grups entre els col·lectius i individus entre els grups. Aquest concepte és aplicable a totes les ciències, i entre elles a les socials, on permeten fer anàlisis dels grups que les integren i de la dinàmica que poden generar.

jueves, 29 de octubre de 2009

La força

En física, una força (habitualment simbolitzada com F) és una acció que provoca una pertorbació en la quantitat de moviment d'un cos. El vector suma de totes les forces que actuen sobre un cos, la força neta o força resultant, és proporcional a l'acceleració i a la massa del cos. En un cos extens una força també pot causar rotació, deformació o canvis de pressió. Els efectes rotacionals són determinats pel moment, mentre que la deformació o el canvi de pressió són determinats per la tensió mecànica que creen les forces. Matemàticament, la força neta és idèntica al el ritme de canvi en el temps de la quantitat de moviment del cos sobre el que actua.

jueves, 15 de octubre de 2009


Les forces gravitatòries

Les forces gravitatòries actuen a distància, sense contacte entre els dos cossos que interaccionen.


Les forces elèctriques

Les forces elèctriques actuen a distància.



jueves, 1 de octubre de 2009